Home Locuri pescuit Partide ID:16744

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBlebea(In)
loc. MANGALIA, jud. Constanta

  • Adaugat de: person bydydyu
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility2383 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei/12h

label_outline
Drum de acces
drum bun in orice conditii.

label_outline
Momeli folosite:
rama, pufulete cu aroma de scoica, porumb borcan cu vanilie.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de pe la ora 17 pana la ora 24. Am pescuit in acest interval pentru ca am venit pe balta direct de la servici iar a doua zi trebuia sa ma duc iar. Am prins vreo 10 carasi cam cat palma la bombita cu pufulete. O sa ma duc sambata iar, dar pe ponton cu barca. Am pescuit de pe mal, pe partea cu catierul. Eu zic ca se merita aceasta balta pentru ca e aproape si poti sa bei si o bere rece.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]