Home Locuri pescuit Partide ID:16160

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCismasu
loc. Harman, jud. Brasov

  • Adaugat de: person castillio
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility111 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
35lei/12h

label_outline
Drum de acces
bun daca nu ploua.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga cu precadere, restul dai degeaba.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la 5.00 la 20.00, am fost un grup de 3 pescari. Vreme super, cu putin vint. Am prins 13 bucati crap care insumate ajungeau undeva la peste 20 kg si un kg de caras. Rama si viermusul le-am luat de pomana, mamaliga a fost baza. Nu mananca mai departe de 6-9 m de mal. Lansetele au stat nemiscate toata ziua, numai la pluta am luat tot. O partida excelenta avind in vedere ca anul trecut am cam venit degeaba tot anul.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 20 kg
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]