Home Locuri pescuit Partide ID:14806

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLunca
loc. Tulcea, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person lseptilici
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility46 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul este foarte lung (289 km din Bucuresti). Se ajunge destul de usor via Tulcea. Pina la aceasta amenajare piscicola este asfalt.

label_outline
Momeli folosite:
Am pescuit la plantat. Porumbul a fost nada de baza. Am pescuit la viermusi in ultima noapte la viermusi la o singura lanseta. Am mai folosit coropisnite si rame serpesti pe care le-am achizitionat din Tulcea.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit doua zile si doua nopti. Tin sa precizez ca pe balta in afara de noi (6 pescari) nu era nimeni. Vremea a fost excelenta cu putin vint. Pina la loc de pescuit se merge cu barca pusa la dispozitie de propietarii balti. Barca este obligatorie (50lei/zi). Foarte multi tintari si multa mizerie la locurile de pescuit. O partida de pescuit foarte slaba tinind cont de cheltuiala facuta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 8 kg
-Salau: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 8 kg
-Nr. scule folosite: 10 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]