Home Locuri pescuit Partide ID:1434

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorZeton Turnu-Magurele
loc. Turnu-Magurele, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person bogdancarb
  • scheduleacum 20 ani
  • visibility103 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 20 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Este o balta care mi-a oferit cele mai mari bucurii ale pescuitului. Cu toate acestea am avut si zile in care nu am luat nimic. Spre exemplu, in toamana trecuta am avut impresia ca balta nu mai are peste. In schimb, in anul 2001 am luat 10 stiuci intr-o zi printre care una de 2,5 Kg la blincher rotativ Mepps de 5 cu bat Balterde 2.10, mulineta Silstar Tr10 si fir textil de 0.16. Era o ceata cumlita in ziua de 9 noiembrie. Nu am fost in schimb deloc in 2004. De obicei balta asta merge bine la rapitor atunci cand este apa mare. Cred ca va fi o toamna buna de dat la stiuca. Este foarte greu de mers cu masina pana pe malul baltii ceea ce constituie un dejavantaj.
Taxa pe 2004: nu are.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]