Home Locuri pescuit Partide ID:13856

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorFrunzanesti 1
loc. Fundeni-Frunzanesti, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person catalos
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility747 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 Ron/24 ore

label_outline
Drum de acces
Dupa ce treci de Tanganu, e jale, plin de gauri in asfalt, apoi o portiune bunicica de dale, si apoi inca 150 m de sleauri facute de rotile de la tractor - daca da o ploaie sigur nu mai iesi.

label_outline
Momeli folosite:
Vierme, Rama serpeasca, coropisnita, boabe, patratica.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns in jur de ora 18, am curatat vreo 40 de minute locul care era plin de bradis, apoi am mers cu barca si am plantat. Pana la ora 01:20 nu am vazut nici o trasatura la nici o momeala.

Am uitat sa mentionez ca imediat ce am ajuns, cand nici nu apucasem sa scoatem sculele din masina a venit un tinerel dubios, cu o duba de culoare alba, care a cerut taxa si apoi ne-a luat cu vrajeala ca exact pe locul unde ne-am asezat noi cu o saptamana in urma a prins un turc 25 de kg de caras si un romanesc si alt crap frumusel, scapandu-l.

Pescari mai erau pe malul cu biserica si pe malul satului, dar nu stiu sa fi prins cineva ceva.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 99 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]