Home Locuri pescuit Partide ID:13595

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorIlfoveni 5
loc. buc - targoviste, jud. Dambovita

  • Adaugat de: person catalinds
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility1646 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
90lei/12h plus 60lei plantatul

label_outline
Drum de acces
acces facil.

label_outline
Momeli folosite:
de toate.


label_outline
Comentariu despre partida
Anul trecut am plecat de pe aceasta balta cu un gust amar... pe care si acum din pacate mi l-am reimprospatat. Ce sa va zic, de la 4 dimineata pana la 17 nici macar din greseala bambiele nu s-au clintit -am renuntat. Singura sansa e sa plantati undeva la 150 - 200 de m, asta daca va permite bugetul niste costuri suplimentare care fac din aceasta balta cred ca lidera in materie de pret. Singurul moment notabil a fost cand niste vecini au agatat din greseala (cum au spus ei) o cega ! DA ATI CITIT BINE!!! o cega la vreo 3 kg, Dumnezeu stie cum a aterizat saraca in lacul asta!!!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]