Home Locuri pescuit Partide ID:12833

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person zache
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility33 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 ron/ 12h

label_outline
Drum de acces
dinspre Bucuresti spre Urziceni, la intrare in Movilita, balta este pe partea stanga, drumul accesibil indiferent de conditiile meteo.

label_outline
Momeli folosite:
porumb diferite arome, rame, pufi.


label_outline
Comentariu despre partida
Pot spune ca a fost o partida reusita avand in vedere mahmureala dupa paste si faptul ca am fost ocupat mai mult cu gratarul si berea am prins patru ciortani intre 2,5 si 3,4kg, vreo 12 carasi cam la 350g iar varul meu cam 4kg salau. Multa sanatate lui nea NICU si il asteptam la un sprit pe malul baltii.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 11 kg
-Caras: 5 kg
-Salau: 4 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]