Home Locuri pescuit Partide ID:12667

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person bondanu
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility21 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100ron/12h

label_outline
Drum de acces
foarte bun pana pe balta

label_outline
Momeli folosite:
viermi, rame, pufuleti, porumb dipuit ... orice.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta la ora 05 10 deja erau 3-4 masini, ne-am ocupat locurile si ne-am pus pe treaba. Sincer balta asta este cea mai mare teapa dintre toate baltile cu taxa peste 60 ron. Vreau sa va spun ca pana la ora 19.30 am prins circa 1,5kg de carasel cat jumatate de palma, si mai mic! Tragea la absolut orice, si chiar si de la 70m, aduceam in lanseta carasel. La un moment dat devenise extraordinar de enervant. Am bagat nada de peste mare, in ideea de a fi putin mai select.iva, sa nu mai traga caraselul! Nu a mai tras caraselul, dar nici nimic altceva nu a miscat bambinele! Informatiile sunt veridice!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]