Home Locuri pescuit Partide ID:12614

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBoteni
loc. Boteni, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person bogdan0204
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility68 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum de acces foarte bun, portiune mai dificila in caz de ploaie pe malurile baltii.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb sweet-corn strawberry (capsunica), Bonduelle porumb la lansete, rama si viermusi la undita. Apa este inca foarte rece si atentie ca agata la greu. Voi reveni luna viitoare pe aceasta balta deoarece este plina de surprize. Are sau avea peste foarte mare - crap intre 2 si 16 kg.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida slaba - cca 1 kg de peste, caras si rosioara, la undita. La lanseta a prins un vecin de stand 2 carasi la cca 0,5 kg bucata.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]