Home Locuri pescuit Partide ID:12536

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati 5
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person meltei
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility17 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
70 lei/12 ore de la 1/4

label_outline
Drum de acces
se poate si mai bine.

label_outline
Momeli folosite:
Rame, viermus.


label_outline
Comentariu despre partida
O balta frumoasa, cu mult caras si dupa cate am vazut destul de putin crap (prins de mine sau de altii), se zice ca s-a repopulat, asta am auzit si anul trecut si in 5-6 partide pe aceasta balta am prins 2 ciortanei mai notabili. Important pentru un pescar este sa-ti doresti sa te intorci la o noua partida de pescuit acolo unde te simti bine si ai satisfactii. Un sfat pentru administartorul baltii, daca-mi este permis: sa faca un minim de investitie in tot ce inseamna o balta de pescuit sportiv si nu o sa regrete (ex Moara Vlasiei 2).


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 5 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]