Home Locuri pescuit Partide ID:1125

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCaramida
loc. Rm Valcea, jud. Valcea

  • Adaugat de: person budspencer
  • scheduleacum 20 ani
  • visibility142 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 20 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Pe data de 1 mai 2004 la 6 dim. eram acolo 4 pescari dornici de a prinde capturile pe care alti prieteni ziceau ca le-au facut in aceasta balta daca nu ca marime macar cantitativ, ma rog, cand am ajuns pe malul cu ferma nu mai erau locuri asa ca am mers pe malul opus unde drumul de acces este un dig pe care daca nu esti cat de cat expert in ale soferiei risti sa cazi in balta; locuri de pescuit erau din 20 in 20 m in golurile din stufaris; cu greu am aruncat 6 lansete si daca aveam norocul sa traga ceva mai mare nu stiu cum il scoteam; capturile dupa o zi: 3kg.caras jum. palmei luat maj. Numai la pluta la mal la rama si bineinteles nelipsitele regine si ghiborti; la lansetele puse pe porumb in miere si anason nu a tras nimic, doar la bomba si rama a mai tras dar tot mic; o singura captura mai mare un caras de 0,6oog. Luat pe fund la rama de un prieten batran in ale meseriei; in concluzie se pare ca e o balta de plutasi chiar se face treaba la pluta; poate in toamna cand o sa mai creasca carasul, crapul fiind se pare in balta urmatoare, dupa spusele satenilor dar unde taxa e 300000(mentionez ca este vorba de balta caramida jud. prahova). Taxa pe 2004: 200000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]