Home Locuri pescuit Partide ID:11209

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSuica
loc. Scornicesti, jud. Olt

  • Adaugat de: person adi_skoda
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility38 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
5olei/12h;90lei/24h;160lei/48h

label_outline
Drum de acces
drumul este bun dar, daca ploua, cam mult noroi, in schimb sambata si duminica trebuie sa-ti faci rezervare (ca la dentist), macar de-ar fi peste dar este cam mic; erau pescari care au stat toata noaptea si nimic.

label_outline
Momeli folosite:
toate posibile in materie de momeala si nada.


label_outline
Comentariu despre partida
La 5.10 eram pe balta si surpriza patronul ma intreaba, pana sa intru pe balta, daca am rezervare; evident nu aveam, mi-a dat un loc care era liber dar numai buruieni in dreptul locului, deci nu puteai sa dai, asa ca am plecat de acolo mai spre coada, poate gaseam vreun loc, si era un domn care statuse toata noaptea si nu luase decat caras dar mic palmas si se pregatea sa plece asa ca m-am bagat in locul lui. Foarte mare inghesuiala, pescari 3 la 15 metri, asa ca ne agatam unul pe altul. O organizare foarte proasta ... peste este, mic, are de la vestititul chinez (ala mic, mic, mic), oglinda si carasul cat bricheta, poate are si mare dar este acoperit de apa si am inteles de la alt pescar care a fost duminica trecuta ca pestele nu ar fi bun la gust, este prea gras, deci are multe concentrate in el. Mentionez ca am prins 2 carasei, unul ca palma si altul ca bricheta. Fire intinse.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]