Home Locuri pescuit Partide ID:10897

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBoteni
loc. Boteni, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person simetrie
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility19 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
De la Hagiesti de pe dig drept inainte 3 km pe drumul pietruit, pe stanga este Boteni 1.

label_outline
Momeli folosite:
Am momit cu vaporasul la o distanta de 30 m de mal, in dreptul salciei. Am pescuit cu cocolos mare de mamaliga ... nu patratica, mamaliga cu paine si cu esenta de vanilie, la rama si viermusi trage la undita caras mic, rosioara, regina si biban. Tenul mi-a tras la cocolosul asta mare. Paznicul mi-a spus cum sa prepar ca la patratica stateam mult si bine.


label_outline
Comentariu despre partida
Fata de alte balti am fost cel mai incantat. Am prins 12 kg de caras mare 3-4 la kg peste sanatos. Mi-a rupt de 3 ori la mal ten mare 4-5 kg. Necesita fir textil si la undita si la lanseta. Carasul este la bataie si e plin de icre. Drumul este bun dar numai pana la balta si numai pe balta ... daca vrei sa treci de Boteni spre celelalte balti ramai intepenit. Balta are acces prin bariere. Imprejurul baltii este pietruit 70% daca ploua ca azi torential poti iesi. Balta mai are cocioc plimbator care iti ia lansetele daca nu esti atent dar daca prinzi o zi ca mine norocoasa merita.

Pentru anul 2008 inainte de luna mai a fost cea mai reusita partida de pescuit. Nu am pierdut timpul. Solunarul nici nu anunta asa capturi pentru azi. Se vede ca s-au ocupat administratorul sa bage peste. De retinut e ca trage in prostie la orice ciortanica mica pe care nu te lasa sa o iei inca, din cand in cand vine paza si mai arunca din ea din juvelnicele pescarilor nestui. Pana acum este o balta de nota zece din punct de vedere al pestelui. Deranjant este ca mai agata daca arunci departe si ca se mai plimba cate un stuf.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Caras: 10 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]