Home Locuri pescuit Partide ID:10010

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorrosu-chiajna
loc. chiajna, jud. Ilfov

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility2172 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 23 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei / 12 ore

label_outline
Drum de acces
drum bun, pietruit pana la intrarea pe balta. Mai departe oricum nu te lasa sa intri cu masina.

label_outline
Momeli folosite:
bomba, porumb conservat si uscat, rame.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit p bazinul din stanga si am prins doar caras mititel mai mult la rama, apoi pe bazinul din dreapta si am luat 9 ciortani la aproximativ 400 g. Am avut un rateu la boabe de porumb uscate, pe fir. Atitudinea patronului lasa de dorit. Am intebat cat este taxa (stiam deja ca este 50 de lei) iar el imi cere 60 de lei si imi zice ca tebuia sa-mi ia 85 lei dar ... mai lasa de la el. O partida cat de cat reusita. PS: am oprit decat carasul, si asa sper sa faceti si voi daca mergeti aici.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 3 kg
-Alte specii: 1 kg

-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]