Home Locuri pescuit Cascioare sat

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoCascioare sat

  • Adaugat de: personkkarlos
  • scheduleacum 18 ani
  • comment3 review-uri
  • visibility10951 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Cascioare, jud. Calarasi
Drumul de acces in jurul balti si pina la balta este foarte dificil iar daca ploua nu mai poti iesi doar cu tractorul. Din fericire paznici sunt cu foarte bun simt si iti ofera sprijunul in orice situatie li se cere; multumim pe aceasta cale primariei Cascioare pentru alegerea personalului, 28 08 2006. Specii: carasul este pestele de care nu te plictisesti, ciortanul te bucura daca stii sa-l prinzi, cteno incearca si el sa ia momeala iar salaul asteapta sa vina toamna. Momeli: orice momeala naturala pentru caras, pentru ciortan porumb uscat si pentru salau bucatica. Alte informatii utile: nu va duceti la balta daca ploua.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
40 lei/zi

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 3 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]