Home Locuri pescuit Canal HISTRIA

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoCanal HISTRIA

  • Adaugat de: persongrammy_dr
  • scheduleacum 18 ani
  • comment6 review-uri
  • visibility32621 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Histria, jud. Constanta
Constanta - Navodari - Corbu - Sacele - Histria- Drumul spre cetate. Aproape de cetate se face un drum la stanga, de vreo 300m, care se opreste intr-un gard si continua pe langa gardul respectiv pana la un canal. Pescuitul se face pe canalul de la HISTRIA din spatele muzeului, ca specii de peste sunt oblete, babusca, biban si caras. Momeli: viermusi albi si rosii, larve de libelula, rame. Alte informatii utile: Am fost duminica 19 martie pe canal si am prins la "pescuitul de finete" circa 70 de bucati de babusca, oblete si rosioara, foarte mici, cel mai mare cat palma insa a meritat o iesire in natura pentru relaxare si un pescuit atractiv si cu mare intensitate a trasaturilor in ciuda faptului ca pestii sunt foarte mici. Incercati pentru periada asta rece ca merita si nu se percepe taxa.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 6 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]