Home Locuri pescuit Astacus

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoAstacus

  • Adaugat de: personamuraritei
  • scheduleacum 18 ani
  • comment2 review-uri
  • visibility14051 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Olimp, jud. Constanta
Este amplasat langa complexul piscicol al fostei Gospodarii de partid mai exact fostul Lac 5, drum de acces intrarea spre statiunea Olimp din DN Constanta-Mangalia.
La sosea este un panou pe care scrie "Pescuit Sportiv". Specii: Crap, cosas (ten, cteno), caras si salau, foarte putin somotei si biban. Momeli: Porumb verde (in lapte), porumb uscat(legat), mamaliga, rame rosii. Administratia baltii: Nea Gigi locuieste in casa de la intrare pe balta. Alte informatii utile: Se prinde foarte bine daca se momeste, eventual de seara pentru a 2-a zi.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 2 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]