Home Locuri pescuit Conacu

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoConacu

  • Adaugat de: personisanthes
  • scheduleacum 19 ani
  • comment34 review-uri
  • visibility79873 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Conacu, jud. Constanta
Urmati ruta Mangalia - Negru Voda - Chirnogeni- Plopeni. In Plopeni, faceti la stanga, spre Independenta(urmariti indicatorul Independenta). Urmatorul sat e Movila Verde, intrati in sat si urmati drumul spre Negresti. Nu sunt indicatoare, trebuie sa faceti iar stanga, sau intrebati localnicii. Ajungeti in Negresti, treceti de Negresti si primul drum de piatra care se face (in dreapta) il urmati pana ajungeti in Conacu. Sunt vreo 50-60km din Mangalia, dar se merita. Specii: Caras, platica, biban, crap (asta doar ce-am prins si-am vazut si la altii) probabil sunt si alte specii. Momeli: nu stiu cu ce au dat ceilalti, dar am avut succes cu rama de pamant, cu "cocolos" (miez de paine amestecat cu esenta de anason/vanilie, si 2-3 galbenusuri de ou), cu mamaliga... merg toate cred. Alte informatii utile: Veniti cu masina. Daca ati nimerit pe malul cu satul, atunci parcati masina aproape de ultima casa si intrebati de nea Nelu. Pentru o vodca (de-aia ieftina) va ajuta cu orice vreti (cazare, mancare etc.).

Se poate ramane cu cortul fara probleme sau taxe suplimentare, drumul de acces pietruit (foarte rau, gauri mari si dese) pe anul trecut a dominat platica (frumusica) am luat si crap(rar) si caras. (Postat de: Ganea Lucian)

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
50 lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 34 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]