Home Locuri pescuit Crevedia

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoCrevedia

  • Adaugat de: personatilvan
  • scheduleacum 18 ani
  • comment74 review-uri
  • visibility98670 vizite
  • thumb_up 4 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Crevedia, jud. Dambovita
La cca 25km de Bucuresti pe soseau spre Buftea. Dupa intrarea in comuna la cca 1km se vede un indicator la stanga spre Ciocanesti. Dupa alte 600-700 m se face stanga pe un drum asfaltat. In stanga sunt cateva balti iar pe dreapta se vede sediul SC Piscicola Crevedia care este si administratorul baltilor.
Se mai merge cam 300 m si drumul se bifurca. Drumul de pamant duce direct la balti, se vede si o cladire mare in fata . Nu stiu sa existe limiari la nr de scule sau cantitate de pesti retinuti. Din spusele unui paznic s-ar fi facut populare anul acesta cu aprox 1 tona crap romanesc.
Peste mare exista pentru ca am vazut sarind si jucandu-se pe la mijlocul baltii din stanga (aia mai mare).
Am si prins la undita un ciortan cam la un kg (la rama) si am vazut in aceiasi zi (cam inceputul lui martie) un crap cam de 2kg scos la lanseta.
Pesti: crap romanesc, fitofag, caras, biban, rosioara, balos, regina, sabioara .
Momeli: rama, viermusi, cocolos de paine.
La ultima iesire balta era plina de pescari si nu am vazut prinzandu-se decat un caras cam la 200 g la lanseta, in rest pauza pe tot frontul. Sper sa mearga mai bine dupa ce se incalzeste .

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
40 lei/12 h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 74 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]