Home Locuri pescuit Giroc

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoGiroc

  • Adaugat de: personusorin
  • scheduleacum 16 ani
  • comment9 review-uri
  • visibility16482 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Giroc, jud. Timis
Balta se afla la iesirea din sat Giroc in partea opusa nu spre oras, drumul este bun pana la balta. Din oras cred ca nu sunt mai mult de 7km. In anul 2004 am vizitat aceasta balta de 5 ori si pestii prinsi, in functie de numar nu greutate, sunt: sorete (biban soare), crap, caracuda. Balta nu e mare dar e frumos amenajata cel putin in jurul ei sunt umbrele, banci si cosuri de gunoi dar in apa verdeata abunda si nu prea sunt locuri pescuit la grund. Prima data cand am pescuit aici am prins eu si doi prieteni fiecare cate un crap la 1-2kg si 5-6 caracude la 200-300grame de caciula. Urmatorele partide de pescuit au mers din ce in ce mai prost rezumandu-se chiar si cu o caracuda de persoana. In data de 1.06.2004 am prins 4 caracude desi am incercat toate momelile posibile. Va recomand mamaliga la placuta si viermi la momitor. Crap mai mare de 2kg nu am vazut. Ce e frumos sunt caracudele mari, am prins si de 0,5kg. Paznicul de fiecare data cand merg acolo spune ca s-a bagat peste in balta dar nu pot crede si chiar intr-o zi cand vorbea cu un prieten l-am auzit spunand ca de anul trecut nu s-a bagat nimic. Aceasta e politica de aburire pe care o stim toti. Oricum va urez fir intins. Noaptea nu se pescuieste.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 9 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]