Home Locuri pescuit Bratesti 3

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBratesti 3

  • Adaugat de: personedbica
  • scheduleacum 19 ani
  • comment23 review-uri
  • visibility52140 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Bratesti, jud. Dambovita
La 11 km. de Targoviste pe drumul DN7A (Bucuresti - Racari - Targoviste). Din soseaua principala este indicator Bratesti 1 km. Bratesti 3 este legat de salba de lacuri Bunget 1-2, Bratesti 3, Ilfoveni 4-5 fiind la distanta de 20-30 de m unele de altele dar cu drumuri de acces diferite. Drum de acces de pamant, pe partea paralela cu drumul national fiind accesibil si in conditii de ploaie, iar pe partea opusa fiind greu practicabil cand ploua datorita faptului ca accesul pe partea opusa se face pe camp. Pesti: caras, biban, crap, cteno. Momeli diverse: rama, viermus, mamaliga, porumb, pufulete, etc. Se poate nadi si planta si cu barca, se poate pescui si noaptea. In acest caz capturile sunt pe masura: crap 4-5 kg, ten, etc. Din experienta de anul trecut, fara a folosi deloc naditul, perioada buna de pescuit se intinde pana in luna iunie-iulie, dupa care fara nadit in prealabil partidele bune de pescuit sunt mai rare. Este posibil ca taxa sa se modifice fara o anuntare prealabila. De asemenea trebuie mentionat ca lacul se afla in camp deschis (de jur imprejur nu exista arboret, vegetatie inalta) asa ca protectia contra soarelui se realizeaza numai cu umbrela, iar masina se poate parca foarte aproape in caz de ploaie.

Taxa: 20 ron lanseta 30 ron plantatul / 12 ore, cantitate maxima de retinut 8kg

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
20lei/lanseta/12h- max. 8kg

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 23 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]