Home Locuri pescuit Balta cariera Ordoreanu-Teghes-Arges

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBalta cariera Ordoreanu-Teghes-Arges

  • Adaugat de: personiulian2476
  • scheduleacum 2 ani
  • comment0 review-uri
  • visibility324 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Ordoreanu, jud. Ilfov
Balta este adiacent pe malul stang al Argesului intre satele Ordoreanu si Teghes si este un rezultat al unei exploatari in cariera realizata intre 2009 si 2011. Balta comunica cu Argesul insa mai mult cand nivelul Argesului creste, cand este Argesul scazut abia mai comunica. Lumea o stie de mult, insa nu este pe harta baltilor pusa, si am zis s-o pun, deoarece este una din putinele balti din jurul Bucurestiului unde mai poti pescui fara taxa, cu sanse sa prinzi si peste mai mare.
Drumul este asfaltat pana la dig, iar pe dig este drum de piatra. Se poate ajunge prin Clinceni pe drumul national Clinceni-Ordoreanu. Dupa ce urci cu maisna pe dig mai mergi 800 m spre padura de la Teghes si ajungi in dreptul baltii. Cine are 4x4 cu garda ridicata poate cobora pana la balta.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
gratis, fara taxa

label_outline
Momeli recomandate:
Eu dau aproape exclusiv dupa rapitor, adica linguri si gume. La pasnic: rame, viermusi, mamaliga, carcalete, boiles, etc.

label_outline
Specii existente:
Pot spune din ce am prins si vazut personal si la altii: stiuca, salau, crap romanesc salbatic, cteno, caras, platica, novac, balos, sabioara, ghibort, biban. O fi si somn si alte specii, dar nu am vazut pana acum.

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Regulament pescuit:
Balta a fost pe timpul lui Stefan tot fara taxa, doar ca mai te gonea la inceput paza. Dupa ce au luat-o cei doi frati (in 2014) care sunt si acum cu concesiunea intregului baraj si al luciului apei pana la calea ferata la Teghes, mai venea paza baltii si iti spunea sa pleci (2014, 2015, 2016, 2017). De vreo 2 ani nu mai vine nimeni. Doar in prohibitie vine atat paza si uneori si jandarmi am vazut, si evident nu te lasa, iar cu jandarmii risti si un drum la sectie, cum a patit-o un baiat pe care il cunosc si ia dat doar avertisment.


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (album oficial)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer playlist_add Adauga review
Puteti fi primul care posteaza un comentariu despre acest loc de pescuit!

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]