Home Locuri pescuit Egreta

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoEgreta

  • Adaugat de: personfusaru
  • scheduleacum 15 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility6590 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Vitanesti, jud. Teleorman
Se merge pe DN6 Bucuresti-Alexandria, pana la localitatea Vitanesti (80 km de Bucuresti) si se face dreapta la intersectia din centrul comunei. De aici mai sunt 1.8 km pana pe balta.
La intrarea pe balta va asteapta o asa- considerata parcare, unde trebuie sa abandonati automobilul. Balta are 12 pozitii de pescuit, desi este foarte intinsa, malurile sunt acoperite cu stuf. La intrare va asteapta un regulament putin exagerat, din care retinem: taxa pe 2009 100 lei/zi lumina (orele: 5.30-20.00), 5 bete, 8 kg de crap retinut, caras la liber. Specii: cteno, crap romanesc si caras. Momeli: rama groasa rosie, bob de porumb la conserva, sandwich. Alte informatii utile: Balta are foarte mult cteno de 2-3 kg si mai putini de 6-7 kg. Crap romanesc de 2-3 kg si sufocant de mult ciortan de 300-700 g. Caras de 5-100 g.
Deci peste are destul de mult, altundeva este problema, problema extrema dealtfel: s-a tuns stuful de la suprafata si a fost lasat cel de pe fundul apei sa-l manance cten-ul. Asa ca fiecare lanseu se opreste in cioate de trestie si 50% dintre monturi raman acolo unde au cazut.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
100 lei/h: 5.30; 20.00

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]