Home Articole Turism piscicol la superlativ, Balotesti Fieni

Articole si noutati din pescuit!

(Tehnici de pescuit, legislatie, pescuit pe mapamond)


  • favorite_border
Turism piscicol la superlativ, Balotesti Fieni
  • Autor: Pescuitul.ro
  • thumb_up 1 likes
Rubrica: Turism piscicol


Sursa: www.lagunaverde.ro
Pescuitul sportiv din tara noastra a cunoscut in ultimii 10 ani o revigorare vizibila, proprietarii unor lacuri private avand un rol determinant prin investitiile facute de acestia an de an in dezvoltarea fondului piscicol al lacurilor, in dezvoltarea si modernizarea infrastructurii din zona precum si prin amenajarile turistice realizate in jurul lacurilor. Astfel, tot mai des intalnim lacuri si balti care ofera pescarilor partide de pescuit memorabile dar si servicii de campare sau de cazare in casute de lemn si vile, astfel incat partidele de pescuit se transforma incet - incet in mici concedii de odihna si agrement pentru pescari si familiile acestora. Putem spune ca, prin aceste proiecte individuale, in ultimii ani asistam la dezvoltarea unei noi ramuri a turismului romanesc, pe care noi am denumit-o in mod sugestiv turismul piscicol.

Dintre toate exemplele pe care le cunoastem pana in acest moment ne vom opri in continuare asupra proiectului Balotesti - Fieni, cunoscut si sub numele Laguna Verde, un complex care ofera in acest moment servicii de turism piscicol de cea mai buna calitate.

Prin acest proiect, proprietarul complexului Laguna Verde, dl. Gheorghe Mehedintu, a reusit sa ofere pescarilor un loc ideal pentru petrecerea timpului liber impreuna cu familia si prietenii, un loc unde acestia pot avea partide de pescuit memorabile dar si conditii excelente de distractie si recreere pentru intreaga familie. Nu au fost uitati nici cei mici, care gasesc aici locuri de joaca special amenajate si usor de supravegheat. Confortul pentru pescari si familiile acestora a fost o prioritate a acestui proiect, cele 25 de casute si vila de lux fiind dotate cu aer conditionat, TV, frigider, gratar, ponton, terasa, baie si bucatarie proprii, cu dotari moderne. Intr-un cuvant, lux pe malul baltii, gandit special pentru dvs. pana la nivel de detaliu ! Si daca vi se pare putin, cu siguranta ca o baie in jacuzzi la doi pasi de malul baltii va va face sa priviti pescuitul dintr-o cu totul alta perspectiva. Cu alte cuvinte turismul piscicol la Balotesti - Fieni inseamna pescuit sportiv, recreere in aerul curat si in linistea lacului, dar si confort pentru intreaga familia !

Prin urmatoarele imagini vom incerca sa va prezentam cateva dintre facilitatile si conditiile oferite pescarilor si familiilor acestora in complexul Laguna Verde, Balotesti - Fieni.

Imagini cu casute de lemn prevazute cu pontoane si terase proprii, cu aer conditionat, TV, baie si bucatarie proprii.

 

In zilele insorite, puteti oricand sa alegeti intre umbra foisorului si confortul unui sezlong pe care sa va bronzati la soare; si asta la doi pasi de lansetele dvs. care asteapta capturile capitale.

 

Pentru cei mai pretentiosi dintre dvs., sau pentru cei care au o familie mai numeroasa, o vila de lux va poate oferi un plus de confort si de spatiu chiar pe malul lacului.

In zilele caniculare de vara puteti oricand sa alegeti racoarea unei terase sau chiar a camerei dvs. confortabile, prevazute cu aer conditionat.

 

_ _

Iar daca racoarea terasei nu va multumeste, un jacuzzi sau un dus oricand va poate scapa de calvarul unei zile toride.

 

Dupa o tentativa de pescuit, cei mici vor alege fara ezitare alternativa spatiilor de joaca. Nu trebuie sa va faceti griji, totul se va petrece doar la cativa pasi de locul unde pescuiti dvs..

 

Insa cel mai important, familia dvs. se va simti bine alaturi de dvs. si va profita de momentele placute de recreere si de aerul proaspat al baltii, in timp ce dvs. veti pescui linistit captura capitala.

 

Aceasta este noua viziune despre pescuit pe care ne-o propune dl. Gheorghe Mehedintu, proprietarul lacului Balotesti - Fieni, un promotor al turismului piscicol pentru toti pescarii.

Avem convingerea ca turismul piscicol este benefic atat pentru pescari si in aceeasi masura si pentru localitatile din zona acestor lacuri, care vor prospera prin atragerea de noi investitori si prin realizarea unor proiecte de dezvoltare si modernizare a zonei.

Pentru a va intregi imaginea pe care speram ca v-ati facut-o despre complexul Laguna Verde (Balotesti- Fieni), va recomandam sa vizitati site-ul complexului www.lagunaverde.ro.

Publicat la: 03.05.2011fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]