Home Articole Permisele ANPA de pescuit recreativ vor fi emise online incepand din 8 Mai 2019

Articole si noutati din pescuit!

(Tehnici de pescuit, legislatie, pescuit pe mapamond)


  • favorite_border
Permisele ANPA de pescuit recreativ vor fi emise online incepand din 8 Mai 2019
  • scheduleacum 5 ani
  • thumb_up 0 likes
Rubrica: Info

Pescuit
Ultima ora!

Conform comunicatului ANPA publicat azi, 07.05.2019, sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi va deveni functional incepand cu data de 08.05.2019.

Totodată, incepand cu data de 24.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru habitatele piscicole naturale contractate de asociatiile de pescari recreativi.

Etapele parcurse pentru completarea si descarcarea permisului online sunt prezentate in documentul disponibil pe site-ul ANPA la urmatorul Link

Sursa: www.anpa.ro
zoom_in
Pescuit

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]