Home Articole Festivalul Pescarilor - Eforie, 15-16 Aug 2019

Articole si noutati din pescuit!

(Tehnici de pescuit, legislatie, pescuit pe mapamond)


  • favorite_border
Festivalul Pescarilor - Eforie, 15-16 Aug 2019
  • scheduleacum 6 luni
  • thumb_up 0 likes
Rubrica: Info

Pescuit
In perioada 15-16 Aug 2019, Primaria orasului Eforie organizeaza Festivalul Pescarilor. Evenimentul este gazduit la Teatrul de Vara din Eforie Nord (ora 20:30) si respectiv la Parc Faleza Cazino din Eforie Sud (ora 20:00). Intrarea este gratuita.

Programul artistic include piese cunoscute intepretate de Ciro de Luca, Cristi Proca, Adrian Matei, Vintage Band, Acropolis Band, dansuri populare interpretate de Ansamblul Elpis, momente comice cu Jean Paler si multe alte surprize.

Pe faleza din Eforie Sud a fost organizata o expozitie foto inedita, in care au fost prezentate informatii despre speciile de pesti care traiesc in Marea Neagra, respectiv in zona litoralului romanesc. Multi dintre pescarii si vizitatorii expozitiei au aflat cu aceasta ocazie ca, dintre cele 198 de specii care traiesc in Marea Neagra, 131 de specii pot fi intalnite pe litoralul romanesc, inclusiv faimosul peste spada.

O lista cu speciile de pesti care traiesc in Marea Neagra o puteti consulta pe Wikipedia la urmatorul Link .

Felicitari Primariei orasului Eforie pentru aceasta frumoasa initiativa cat si pentru organizarea impecabila a acestui eveniment cultural dedicat pescarilor de pretutindeni.
zoom_in
Pescuit

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]