Home Locuri pescuit Partide ID:7478

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Bitina
loc. Bitina, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person bmcristian
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility39 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe data de 29.09.2006, balamuc, o aglomneratie de nedescris, scandal, injuraturi, atmosfera de targ nu de pescuit. capturi: trei ciortani amarati. Am revenit pe 06.10.2006, o ploicica marunta ne-a insotit pana la ora 11.00, dupa care a iesit si soarele, timid dar binevenit. O atmosfera superba, 15 masini, liniste, pace ca la pescuit. Capturi: impreuna cu prietanul meu, 22 kg, crap intre 1,5Kg si 3Kg. O partida de pescuit reusita. Am luat si doi teni cam la 1Kg fiecare. Este foarte inteligenta aceasta modalitate cu rezervarea, care te scuteste de surprize neplacute. Poate cand vom mai castiga increderea Domnului Gabi, simpaticul propietar, vom avea acces cu masina pana la locul de pescuit. Fir intins. Taxa pe 2006: 8lei/Kg peste/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]