Home Locuri pescuit Partide ID:7113

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Ganeasa
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility16 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Pentru ca eram hotarit sa merg azi la peste si nu aveam dotarea tehnica pentru locatia dorita am ajuns la ora 5 dimineata cu Antonio Zarnescu, Ene Stefan si un prieten al acestuia pe Ganeasa 2. Timp cainesc, vint si frig, balta tip " copaie", latimea era ceva in jur de 60 m, maluri relativ inalte, discutii cu proprietarii de teren riverani baltii, pasnici un nenea care-ti lua 600.000 lei si nu-ti dadea nimic ca dovada ca ai platit, vrajeala de riguare "pina cum s-a prins foarte bine numai azi nu stiu ce are, precis merge dupa prinz", starea vremii a fost un factor permanet de stres: daca ploua nu mai aveai nici o sansa, pestele: ciortanica prapadita pe care constiinta nu te lasa s-o capturezi dar daca te gindeai la cele 600.000 lei nu te lasa buzunarul. Concluzia: o balta care cel mai devreme peste un an putea fi data pentru pescuit pentru amatorii de "ligheane" si "copai". Pretul, ilegal, mult prea mare pentru potentialul baltii. Taxa pe 2006: 60lei/zi+60 lei/noapte.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]