Home Locuri pescuit Partide ID:4945

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Sapunari
loc. Lehliu, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person solomond
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility37 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Pe 30.04.2006 am fost pe balta Sapunari si am stat pana pe 01.05.2006, langa mine 4 perechi de tineri au prins 16 bucati crap romanesc intre 5 -8 kg, nu mi-a venit sa cred ca se poate intampla in Romania. Cand au plecat si-au oprit doar 4 bucati, numai masculi si spre disperarea mea si a altor pescari a eliberat capturile. Cinste lor. Cat despre balta, e o balta care promite, am prins un crap de 3 kg jumatate si mi-a rupt de 3 ori. Dimineata, intre orele 6 - 9, am folosit boaba de porumb cu miros de carnati. In aceasta perioada, cat am stat pe balta, s-au luat in jur de 25 de crapi. Paznicii sunt de comitet, nu se pescuieste noaptea, foarte mult puiet de caras (ca palma). Am aflat ca in toamna s-a bagat puiet de salau si cred ca intr-un an va fi o balta foarte buna. Merita incercata. Fir intins ! Taxa pe 2006: 25 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]