Home Locuri pescuit Partide ID:3853

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Chereusa
loc. Chereusa, jud. Satu_Mare

  • Adaugat de: person Miticuta
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility589 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Despre lacul Chereusa se pot spune multe lucruri, dar mai ales despre patronul acestui lac, care cu proptitudine iti sare in ajutor in caz de nevoie; am avut aceasta ocazie de a ma putea convinge de acest lucru.
Spuneam ca se pot spune multe despre acest lac, si asa si este: este mare, amplasat intr-o zona in care ai acces cu masina foarte usor. Dar despre cat peste prinzi, ce va pot spune, este exact ca si cum ai merge sa pescuiesti intr-o balta din mijlocul soselei. Probabil, ca atunci cand am fost eu, pesti erau plecati in "concediu".
Eventual, daca cineva vrea sa mearga sa-si petreaca concediul acolo, este foarte indicat, mai ales cand este ceata si te plimbi cu barca. Ai impresia ca te aflii in mijlocul oceanului, naufragiat, dar conditia este ca sa mergi intr-o zi de sambata spre duminica, cand toata lumea isi are telefoanul inchis. Traiesti clipe de neuitat, cum nici eu si persoana cu care am fost nu le vom uita niciodata. Recomandarea mea este sa luati cat mai multe bete, ca sa puteti pune in practica metoda actorului francez Luy Define, pentru a prinde cat mai mult peste, adica sa stati in picioare si sa bateti cu piciorul in pamant. Iar la final va dau o problema de rezolvat. Pe lac stau doi pescari, in total, cu opt bete pe balta; cati pesti prind? Taxa pe 2005: 200.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]