Home Locuri pescuit Partide ID:3580

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Sanger
loc. Bulbucani, jud. Iasi

  • Adaugat de: person cuciureanu
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility550 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Se prinde caras de 300-400gr. si crap de 1.5-3kg. Peste mai cu toane ca aici nu o sa vedeti nicaieri. Proprietarul este Dl. Avadanei, un om deosebit, care taxeaza ce prinzi adica 50.000 caras si 70.000 crap, un sistem ce este foarte echitabil. Balta este in o caldare intre dealuri si la cel mai mic semn de ploaie ridicati masina pe deal. Pe anul 2006 vor fi capturi slabe ca a ramas cam putin peste in balta. Taxa pe 2005: platesti ce prinzi lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]