Home Locuri pescuit Partide ID:3194

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Hobaia
loc. Hobaia, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person cstef1970
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility42 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit pe aceasta balta in data de 10.08.2005, si pot spune ca am fost satisfacut. Daca facem abstractie de taxa piperata, pe undeva normala, zic eu pt o balta de concurs, captura nu a fost chiar de neglijat. Crap romanesc la 5 kg si cteno 4 kg, la boiless cu aroma de capsuna si bob de porumb. Nu in ultimul rand, as putea mentiona si cateva kg de caras mare (300-500 gr) la rama. Deci per total am fost satisfacut, desi trasaturile la crap sunt mai rare, dar atunci cand se intampla, e peste mare. Am avut si doua rupturi, la fir de 0.35, deci, duceti-va pregatiti pentru capturi mari. Ah, sa nu uit, sunt admise doar 4 lansete, se poate retine, peste intre 2-4 kg, cu un total de 10 kg, restul se elibereaza. Aceste conditii mi se par normale, daca vrem ca si in continuare sa avem o fauna acvatica multumitoare.
In concluzie, recomand balta, pentru pescarii impatimiti, instaritii :))), si care prind pentru placere si nu pentru a lua peste cu sacul acasa. Taxa pe 2005: 3000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]