Home Locuri pescuit Partide ID:3058

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Albele
loc. Schitu, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person mugur78
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility499 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe 22 seara si am stat pana pe 23 seara cand a inceput sa ploua si am plecat repede, repede. Am prins 17 carasi cam la 500 g si 2 crapi tot cam asa. A tras la interval de o ora numai ziua. Toata noaptea a tras un caras pe la 3 si in rest nimic. Am incercat toata momelile. Sarea peste frumos pe langa stuf dar mai mare de 500g nimic. Mai erau unii pe vis-a-vis care prindeau cam in acelasi ritm. Nu am avut probleme cu patronul sau cu paznicii. Daca te prinde ploaia nu mai iesi de aici. Eu ma duc si saptamana asta ca nu se anunta ploi. Sper sa mearga si saptamana asta cum a mers si cealalta sau mai bine. Fir intins. Taxa pe 2005: 70 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]