Home Locuri pescuit Partide ID:27586

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Caldarusani
loc. Caldarusani, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person stapanul40
  • scheduleacum 7 ani
  • visibility5879 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 7 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum foarte bun cu pamant si putin pietruit la intrarea pe balta circa 500 de metri. Cred ca nu sunt probleme pe ploaie. Foarte aproape de Bucuresti de la iesirea din Balotesti se face dreapta si se merge pana la manastirea Caldarusani. Nu se face stanga spre manastire ci se merge inainte inca cateva sute de metri si se face la stanga. Exista un indicator clar.

label_outline
Momeli folosite:
Plastic galben si rosu, boilles squid, pop-up, rame, viermusi, porumb, mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la ora 8.30 pana la 17.30 cand a inceput ploaia. Vremea a fost frumoasa aproape toata ziua, cu un usor vant dupa ora 14.00 si la 17.00 a inceput ploaia. Am pescuit cam la jumtatea baltii pe un mal inalt. Balta foarte aglomerata, practic la ora 8.30 nu mai era niciun loc. Mi-am gasit loc intre doi pescari amabili.
A fost o zi foarte proasta cu un singur caras de 500 g prins la 14.30. Nu a tras la nimic. Am venit cu scule de crap pentru ca stiam ca e o balta de crap dar s-a dovedit ca acele de 4 erau prea mari fata de populatia piscicola din lac. Am dat o tura de curiozitate pe toata balta de la un cap la altul pe la ora 15.00 si am aflat ca 40 de pescari au prins in acea zi doar vreo 6 crapi din care 4 de 1 kg. Singurii crapi de 3 kg i-am vazut la doi baieti care plantau spre capatul lacului dar plantatul costa extra 50 lei.
Am incercat toate momelile posibile: la boilles, pop-up, plastice, porumb nu s-a atins nimeni de ea iar la viermusi te innebunea platica pe care nu puteam sa o prind cu ace de 4. Parerea mea este ca nu este o populatie de crap si doar daca ai noroc sau plantezi poti prinde ceva crap mai rasarit. Pacat pentru ca balta si peisajul sunt superbe si conditiile de campare sunt excelente. O nota proasta insa pentru ca nu exista cosuri de gunoi si nici toalete iar locurile de pescuit nu sunt delimitate. Recomand balta pentru cei care vor sa pescuiasca la platica si caras cu ac mic si sa se distreze. Daca au noroc poate intra si un ciortan de 1 kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]