Home Locuri pescuit Partide ID:27451

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Niculesti
loc. Niculesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person chiritar
  • scheduleacum 7 ani
  • visibility5677 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 7 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum de acces bun pe orice vreme.

label_outline
Momeli folosite:
Twistere.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la 9 dimineata pana la ora 14 dupa-amiaza, si am reusit sa prind doar un biban putin mai mare ca palma. Prietenul cu care am fost a luat o stiuca la 1,5 - 2 kile. Mai erau pe balta inca vreo 7-8 pescari, dar nu am vazut sa prinda ceva. Balta frumoasa si curata, cu personal amabil.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]