Home Locuri pescuit Partide ID:27293

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Faclia
loc. Medgidia, jud. Constanta

  • Adaugat de: person macuc
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility5756 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
bun.

label_outline
Momeli folosite:
rĂ¢me, viermusi, pufulete, porumb, mehlemuri.


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pentru prima oara anul asta la Faclia deoarece s-a zvonit ca a disparut vegetatia si pica carasul mare din nou. Nu a fost chiar asa, vegetatie intradevar, aproape disparuta dar totusi mai erau valatuci la diverse distante, trebuiau evitati, carasul probabil ca era insa mai era din pacate si invazie de ciortanica 100-200 g care iti lua lanseta de pe mal indiferent la ce dadeai... Am reusit sa iau un carasoi la kil si inca 4 la 350-400 g precum si sapte sute patruj de ciortanici... N-am avut de ales si am aruncat si dupa novac la pufulete cu usturoi, a muscat in max 15 minute, am stat cu el in dril cam 25-30 min ca eram singur si aveam si minciog de stationar - 50 cm deschidere - singura sansa era sa il obosesc si sa pun mincciogul sub el sa se indoaie macar un pic sa pot sa il trag, ceea ce am si reusit.
Am reusit sa aduc la mal si un crap de 3 si unul de vreo 5 kg, crapi care au luat drumul baltii, nu este permisa retinerea tenului si crapului.
Per total, obositor, a fost ca si cum as fi dat la 2-3 feedere, munca continuu, aproape tot timpul am avut macar o lanseta pe mal sa o alimentez (din cauza ciortanicilor...).
Raman totusi cu febra drilurilor.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 8 kg
-Caras: 3 kg
-Alte specii: 8 kg

-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]