Home Locuri pescuit Partide ID:27092

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Darvari
loc. Fundulea, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person ionexu
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility7123 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei/2 bete

label_outline
Drum de acces
Drum bun pana la locul de pescuit, in orice conditii, am pescuit in zona barajului... drumul prin Fundulea catre Mariuta, dreapta la digul cu Gostilele si pana la pod, iar dreapta, drum pietruit.

label_outline
Momeli folosite:
Cocolosul de paine cu galbenus de ou, s-a dovedit a fi momeala prinzatoare, alaturi de nada de la Mongolu.


label_outline
Comentariu despre partida
Am inceput sa pescuiesc pe la 7, iar la ora 10,30 stransesem, valurile mari faceau spuma la mal, in rest a fost caldura mare.
Am pescuit in zona barajului, la cocolos de paine cu galbenus de ou, aruncand nu mai departe de 20m, pentru ca apa este adanca si alaturi de mine mai erau 7 masini cu mai multi pescari. Initial am plecat sa fac o pescuiala la varga, insa n-a fost posibil, vantul era la el acasa pe Darvari. Am prins un caras, un biban si am scapat o platicuta de peste 2 kg, avand carligele foarte mici...


label_outline
Informatii cu caracter statistic


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]