Home Locuri pescuit Partide ID:23950

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Ileana
loc. Ileana, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person 111111
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility18 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 ron/ 12 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul spre balta este bun pina la iesirea din Naipu unde se intre pe un drum de pamint pentru tractoare, utilaje destinate muncilor agricole si binenteles masinile pescarilor. Am fost 2 persoane, am intrat cu un logan fara probleme, atentie mare atunci cind ploua drumul este foarte anevoios.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosi porumb in diferite dipuri: lucerna, miere, usturoi, ananas, anason pelete cu miere... cu saculet solubil, cam tot ce aveam la noi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 12 ore, vremea frumoasa, cam frig noaptea (ca de toamna). Am pescuit cu 6 lansete. Pe balta mai erau 3 grupuri de pescari. Am plantant dar nu a mers prea bine partida am prins 1 ten la 2,4Kg iar cumnatul meu 1 ten la 3Kg, am mai prins ciortan la 800g ... 1 kg pe care l-am eliberat. In balta predomina tenul.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 5 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]