Home Locuri pescuit Partide ID:23888

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Maineasca
loc. Ilfov, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person stelica_76
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility49 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
70 lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drum relativ bun.

label_outline
Momeli folosite:
Exclusiv porumb natural, la conserva sau din silicon, unele dintre ele dipuite.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta in jur de ora 05.45 si desi anterior am prins pe un anumit loc acum am vrut sa incerc alta locatie. Am fost in coada balti, unde intra apa in lac la acea vreme. Am lansat la apa 4 lansete si apoi cu o undita de 6 metri la porumb a inceput distractia. La undita foarte mult peste respectiv ciortanica, ten dar si somn pitic african, dar a fost una dintre cele mai frumoase si distractive partide la undita din ultimii ani. Pestele prins la undita nu a fost mare, cel mai mare in jur de 2 kg. La lanseta dupa 1,5 ore am avut prima prezentare, un frumos ten de 4 kg urmat la scurt timp de doi crapi dintre care o salonta de 5 kg. Dupa ora 10, caldura a devenit aproape insuportabila si trasaturile mai rare, chiar spre deloc.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 26 kg
-Somn african/pitic: 1 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]