Home Locuri pescuit Partide ID:23437

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



OLTINA
loc. OLTINA, jud. Constanta

  • Adaugat de: person adyfilimon
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility5423 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces
Pe timp de noapte si tim ploios, drumul este foarte urat. Ziua mai ai sanse sa ocolesti gropile. Am fost pentru prima data pe balta/canalul Oltina si nu am sa mai merg niciodata. Mentionez ca am fost pe canalul care leaga acel dig, ce duce spre Dunare si balta, cam la 200 m de acel dig.

label_outline
Momeli folosite:
Am incercat rama rosie si neagra, porumb cu miere, patratica, boiles. Ca nada am folosit mamaliga cu cereale.


label_outline
Comentariu despre partida
Am bagat betele in balta cam pe la 05:30 si a inceput sa miste pe la 08:00 cand am si prins un crap la 1200 kg, apoi la interval de 40 de minune am venit si geamanul dupa care au venit si 4 persoane care se dadeau drept "stapanii" baltii confiscandu-ne toate sculele, mentionand ca este balta privata desi nu era marcata nicaieri. Bineinteles ca am incercat pe cale amiabila sa achitam o amenda, ceva desi nu cred ca eram vinovati dar nu am avut cu cine ne intelege. Singura explicatie: este balta privata si daca aveti ceva de comenatat mergeri la politie.
Bineinteles ca am fost, dar nu am rezolvat nimic, a fost seful de post la subnumitii "stapani ai baltii" si s-a intors cu declaratia unuia din ei in care ne-au facut hoti de peste cu prejudiciul in valoare de 33 de RON. Treaba este ca prietenul meu a fost pe acea balta de cel putin 50 de ori cu cortul in grup si cunostea balta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Nr. scule folosite: 11 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]