Home Locuri pescuit Partide ID:2277

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Poieni
loc. Poieni, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person dan stancu
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility241 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost de mai multe ori anul trecut pe aceasta balta. Ce-a mai mare captura a fost un crap cteno de 6,5kg. Carasul la 300 gr bucata. peste este f. mare in balta, au prins niste prieteni intr-o noapte 7 buc intre 3 si 5 kg. Taxa pe timp de noapte este 150000lei. Te lasa sa le plantezi sau sa momesti. Paznicul este de treba si te indruma la loc bun in functie de ce vrei sa prinzi. In general este o balta buna dar sa nimeresti momeala. Fir intins! Taxa pe 2005: 100000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]