Home Locuri pescuit Partide ID:21458

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Corbu
loc. Corbu Vechi, jud. Braila

  • Adaugat de: person tattoos
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility2767 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei/12h

label_outline
Drum de acces
drum bun pietruit

label_outline
Momeli folosite:
Boilies carlig,Boilies pop-up,Boiliesuri solubile


label_outline
Comentariu despre partida
Datorita unui om deosebit am ajuns sa pescuiesc in Lacul Corbu 2 unde am avut parte de driluri intense la crap de pana la 12-13 kg /buc. Am nadit din ora in ora cu boiliesuri solubile aruncate cu cobra iar pe fir de par puneam un pop-un ... un boilies solubil si unul tare. Cum aruncam cum tragea era ceva fantastic cred ca colcaie crapul in lacul ala. In concluzie am avut parte de-o partida de vis cu foarte multi crapi scosi pe saltea. Pe balta sunt casute cu 2 paturi. WC-uri ecologice si pontoane drumul este pietruit chiar foarte bun si pe timp de ploaie. Pentru administratie nu exista nota mai mare decat +10 in schimb pentru cel care detine lacul sa-i dea Dumnezeu sanatate si sper ca si ceilalti patroni/beneficiari de lacuri, balti sa-l ia de exemplu..


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 99 kg
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]