Home Locuri pescuit Partide ID:2134

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Pusnicu
loc. Pantelimon, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person villy
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility27 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am incercat sa ajung pe aceasta balta luni, pe 2.05.2005 dar era inchisa. Pe langa indicatorul din apa pe care scria mare "Pescuitul interzis", balta (malul, nivelul, culoarea apei si gunoiul) mai arata si groaznic.
Spre deosebire de colegii care au adaugat comentarii, pot spune ca anul trecut am fost de multe ori si, cam de fiecare data, am plecat multumit. Cea mai mare captura personala pe aceasta balta a fost un ten de 3 kg dar, impreuna cu un prieten, am prins la o partida peste 20 kg crap si caras mare (cand a mers cel mai bine si am momit locul). Era insa de prevazut de anul trecut ce se intampla acum. Proasta administrare, proasta reclama, proasta atitudine!


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]