Home Locuri pescuit Partide ID:2087

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Tibrinu
loc. Mircea Voda, jud. Constanta

  • Adaugat de: person georgia
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility29 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Buna ziua! Dupa ce am citit comentariile despre aceasta balta, fiind in zona, am hotarat pe data de 16.04.2005 sa facem un pescuit de primavara pe Tibrinu. Dupa ce am mers destul de mult pana acolo si am inconjurat pe jumatate imensitatea de lac al ajuns la gospodaria proprietarului fiind hotarati sa cerem ceva informatii atat timp cat pe balta nu era nici un pescar. Acolo un angajat ne-a dat frumoasa veste ca balta are un nou proprietar de cateva zile si ca nu se pescuieste pe baltile lui?! intelegand de la acest paznic sau ce era ca patronul lui pescuia chiar in acel moment pe "cealalta balta" care era undeva dupa gospodarie...dezamagiti am cerut mai multe informatii dar acel om nu le stia. Am plecat. Vazand ca nimeni nu a mai postat despre aceasta balta m-am gandit ca nimenui nu-i va placea sa treaca prin ce am trecut noi...de aceea v-am instiintat starea baltii la data de 16.04.2005. Fir intins pescarilor si pescaritelor.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]