Home Locuri pescuit Partide ID:2028

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Luciu
loc. Luciu, jud. Buzau

  • Adaugat de: person mmamircea
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility301 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Dragi colegi de suferinta, am fost ieri 23.04.2005. in jur de ora 19.00. Balta frumoasa, mare dar surpriza? De ce? Pescuiesti sau nu trebuie sa achiti 300.000 lei de persoana, si ziua si noaptea, va intampina un paznic stresat de dl INGINER care nu putea fi DERANJAT, o catea neagra Elisa o cheama care va musca cu zambetul pe buze, au bagat navodul de doua ori dimineata si nu au prins nimic fiind nevoiti sa scoata din crescatorie pt niste OBLIGATII. In afara ca drumul e lung, 120 km din Bucuresti sunteti primiti precum niste sclavi pe plantatia inginerului! Nu am pescuit dar am vorbit cu colegii de suferinta si au CAPTURAT 2 CARASI SI 7 BIBANI! Pentru banii si linistea DVS. va recomanda sa uitati LUCIU ! Daca nu stiti unde este: Buc- Urziceni, dreapta spre Slobozia, la Manasia stanga spre Pogoanele si cam atat. Am plecat si ne-am oprit pe Catrunesti 3 unde am avut parte de o zi frumoasa, un novac de 1.5 kg, un ten de 2.5 kg si multa liniste, inclusiv din partea paznicilor care spre deosebire de Luciu stiu sa se comporte cu cei care le platesc salariu, adica NOI PESCARII. Taxa pe 2005: 300.000zi/300.000 noaptea lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]