Home Locuri pescuit Partide ID:19085

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Ileana
loc. Ileana, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person stocle
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility37 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drum bun, cu mici probleme in conditii de ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
Viermusi, rama, porumb in miere.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida de pescuit sa desfasurat intre orele 06.00-9.00. Vremea a fost un pic racoroasa, cu vant usor. Ne-am instalat in partea dreapta a baltii, langa un arbore. Pe balta se gaseau aproximativ 10-15 pescari. Am reusit sa intepam vreo 6-7 albituri la undita, insa la lanseta nu a fost nici o miscare. Problema problemelor a fost paznicul care tot incerca sa ne puna bete in roate. Ba ca am asezat lansetele prea departate una de cealalta (cu toate ca daca le lipeam nu ramanea loc pentru un alt pescar), ba ca acele sunt prea mari, ba ca suntem nu stiu cum, numai faze dastea proaste (cred ca era si cam baut ca duhnea a vin in ultimul hal). Pana la urma n-am mai rezistat nici unul dintre noi si am inceput sa ne certam rau de tot cu mosneagul pana s-a ajuns la chemarea patronului (care de asemenea ... nu deschidea gura ci doar se uita la noi cum ne certam si mai aveam un pic sa-l batem pe paznic). Intr-un final, la ora 9, ne-am bagat picioarele in ea de balta, ne-am luat sculele si am plecat.

In concluzie o partida de pescuit foarte foarte nereusita...


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 8 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]