Home Locuri pescuit Partide ID:18471

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Tibrinu
loc. Mircea Voda, jud. Constanta

  • Adaugat de: person everaldo78
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility571 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/24ore

label_outline
Drum de acces
din satul Ghergina pana in satul Tibrinu drumul era dezastruos, gropi cat cuprinde si piatra de 15cm netasata.

label_outline
Momeli folosite:
pufulete cu dop de viermusi, viermusi, rame rosii.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 06-12 aproape langa cherhana pana la ora 09 cand am fost goniti, 10 masini, 1 caras la 1,5kg si 2 carasi pe la 500g. Prieteni pescari, balta Tibrinu,aia mare (ca aia mica nu mai are peste aproape deloc, ca l-au cam scos cu plasele asta-iarna) e o mare teapa. Cand au vazut baietii de acolo, adica paznicii, ca se prinde intr-un anumit loc, si anume unde apa este mai mica si a inceput sa manance mai bine carasul, au pus plancarte cu ''Zona Interzisa' '(chipurile iau pescarii pestele cu minciogul). Minciuni gogonate. Erau ieri si azi o gramada de masini din tara si din judet si toti se vaitau ca nu au prins. Alta minciuna mai mare este ca, cica au bagat asta iarna 6 cisterne de ciortan la 2kg in balta mare si 3 cisterne cu ciortani la 2kg in balta mica. Prosteala pe fata. In primul rand ca sa intre cisternele pe la ei in cherhana sa bage pestele in apa trebuia sa o ia prin satul Tibrinu asa cum au facut acum acum 1 an si ceva cand int-adevar o populase cu ciortan la 1kg, 1 kg si ceva, maxim 1,5kg (cine stie cum). Atunci nu aveai voie sa iei ciortanul pana in 1,5kg (pentru ca nici nu exista asa ceva). Toti parca erau trasi la indigo. Acum nu mai voie sa iei ciortanul pana in 2kg deoarece zic ei ca au populat balta cu ciortan de 2kg. Adica fratilor este nici mai mult, nici mai putin ciortanul ala de acum 1 an si ceva, care nu a crescut mai mult de 2kg (cu indulgenta,doar sa fi mancat niste steroizi). Nimeni din sat nu a vazut iarna asta sa treaca vreo cisterna cu peste prin sat. Dar minciunile astea sunt pentru care nu au nici o legatura cu satul Tibrinu pentru ca nu sunt localnici si inghit galusca. Cel mai mult te enerveaza cand ii mint si pe astia din zona cu minciunile astea sfruntate. Bonuri fiscale ei nu stiu sa dea. Dai 100 de lei ca sa te distrezi si tu o data la nu stiu cand timp, si cu ce te alegi? cu o gramada de nervi ca nu mai stii cu ce sa dai,ce monturi sa mai folosesti si ce momeli sa mai pui in carlig... Sa nu mai zic ca incepand de joi pana luni da drumul la apa (la stavilar) ca sa nu mai traga pestele.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Nr. scule folosite: 7 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]