Home Locuri pescuit Partide ID:17137

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Cernica
loc. Cernica, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person ro_cosmin
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility537 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12h

label_outline
Drum de acces
E ok pana la balta.

label_outline
Momeli folosite:
Viermusi, pufuleti si alte momeli specifice pentru caras.


label_outline
Comentariu despre partida
Durata partidei - o ora ( de la 8 la 9 ).
Vremea - Excelenta.
Am pescuit la vreo 2 km dupa manastirea Cernica. Am ajuns pe balta in jurul orei 7 si ceva. Mi-am aruncat frumos cele 4 lansete in apa (maximul admis pe aceasta balta), nu trece mult timp, cam o ora, ca apare un paznic al baltii care ne anunta pe un ton foarte dur, impunator, ca cine ne-a dat voie sa pescuim aici ca ne am asezat pe o proprietate privata si ca nu avem voie sa pescuim acolo, dar i se face mila de noi si cica ne lasa. Ne anunta ca balta e 80 de lei, 4 bete, 5kg caras. Am ramas putin mirati deoarece stiam ca balta e 60 de lei dar a avut grija sa ne lamureasca ca scumpirea se datoreaza cresterii TVA-ului. Nu prea mi-au iesit calculele dar na ... Lansetele le aveam in apa de o ora si nu vazusem nici o trasatura. L-am intrebat daca asa e tot timpul si imi zice ,,Acum inca a inceput sa mai traga,,. Anunta un coleg de-al lui sa vina sa incaseze si pleaca. Apare un domn pe o barca cu motor, oprindu-se parca intentionat langa firele de la lanseta. Am vazut si un comment anterior in care un domn a specificat acelasi lucru. Si l-am citit inainte de partida. E adevarat, asa face. Mai eram cu doi prieteni care intre timp se apucau sa stranga. I-am mentionat ca ,,strangem ca la o asa oferta nu putem sa ramanem,,. Pana aici ne-a fost... sta vreo 10-15 secunde asa fara sa zica nimic, se uita intens si dur la noi ... si sa vezi ce s-a infuriat, ca s-a simtit ca l-am tratat la misto, cu asa vorba si ne zice ,,Ce faci acum .. ma iei la misto ca nu inteleg ?,, a trebuit din nou sa-i precizez ca nu ramanem ca stiam ca balta e 60 de lei .. la care raspunde ... ,,vad ca in continuare ma iei la misto,,. O persoana care cauta scandal din clipa in clipa. Daca va intarata la vorba ar fi bine sa-l ignorati, caci asta cauta, scandal. Pleaca intr-un final specificandu-ne sa plecam cat putem de repede ca ,,nu vrea sa ne mai vada la fata,, si se deplaseaza la alti pescari care si aceastia strangeau ca nu vazuse o trasatura. Nu stiu cine si cum se ocupa de balta asta dar e pacat de ea, atat peisajul cat si potentialul baltii. Se pare ca patronul nu prea e interesat de o administrare mai decenta si mai ales ... mai culta. Pacat. Eu unul o sa ocolesc aceasta balta. Fire zbuciumate tutoror !!!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]