Home Locuri pescuit Partide ID:15195

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Tasaul
loc. Navodari, jud. Constanta

  • Adaugat de: person nasumic
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility102 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum acceptabil, partea de drum de tara de la sosea pana la lac este cam plina de hartoape dar condus cu grija nu cauzeaza.

label_outline
Momeli folosite:
Boaba porumb uscata si de la borcan, pufulete. De regula cel mai bine merge la pufulete dar se prinde mult caras. La porumb crap pana-n 2 kg cel mai intalnit.


label_outline
Comentariu despre partida
Am dat de dimineata pana la 13.30 ca mai mult n-am rezistat pe frigul ala. Apa s-a racit rau si de asta probabil nu a mai tras cum tragea cu 3 saptamani in urma cand am fost ultima data.
Acum o luna 2 s-a prins mult peste desi nu pica crap mai mare de 2 kg. Cum a venit toamna si s-a racit apa eu personal am prins foarte slab, indiferent de starea vremii. De regula este lume dar destul de aerisit, merge chiar si de un gratarel. Cel mai rau merge cand bate estul si se formeaza valuri mari. Pe malul dinspre Corbu am inteles ca nu este permis pescuitul.
Dupa parerea mea balta este un loc bun de peste vizavi de pret si administratorii nu te bazaie la cap toata ziua sa vada ce-ai in plasa.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]