Home Locuri pescuit Partide ID:14740

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Balanoaia
loc. Balanoaia, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person kent1973
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility60 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 ron/12h

label_outline
Drum de acces
Giurgiu Ghimpati, dupa aproximativ 2km de loc. Balanoaia se face stinga. Drum bunicel pe timp frumos insa daca ploua e mai greu.

label_outline
Momeli folosite:
rima, viermusi, pufuleti, expandat, boiles, porumb senvis.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta la ora 06.30, erau deja 11-12 pescari. Dupa ce mi-am ales un loc nici bine nu m-am instalat ca vine paznicul cu plata (cam 07.05). Dupa ce pleaca si ma uit pe bon ce vad... s-a taxat de la ora 06 la 18 ?, adica la ora 06 eu intinsesem sculele... De la ora 07 pina la ora 13 a absolut nimic nici la lansete (5 buc), nici la undita. De ce? pai malul se vedea ud cam 1.5-2 m si se retrasese apa. Deci se umbla la apa.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]